Mielenkiintoisia artikkeleita muualla: yhteismarkkinointia, kummallisia markkinointikieltoja, vinkkejä verkkokaupalle

Maanantaisin pyrin julkaisemaan artikkelin, jossa kerron edellisellä viikolla eteeni tulleista muualla julkaistuista mielenkiintoisista artikkeleista. Viime viikolla mielenkiintoni herätti erityisesti nämä artikkelit:

YHTEISMARKKINOINTI: HYVIÄ TULOKSIA VÄHILLÄ KUSTANNUKSILLA! (http://www.spym.fi/blogi/yhteismarkkinointi-hyvia-tuloksia-vahilla-kustannuksilla/)

Flag of Finland, in Helsinki
Image via Wikipedia

Suomen Pienyrittäjäin Mainostoimiston blogissa on aina hyvää asiaa asioista niiden oikeilla nimillä, ilman kiertelyitä ja kaarteluita. Tällä kertaa aiheena oli yhteismarkkinointi, joka monesti unohtuu yrittäjältä kaiken kiireen keskellä. Nimittäin ystäväyrittäjien kanssa yhteismainonta on paitsi halpaa niin myös usein erittäin tehokasta.

“En halua sähköpostia” ei ole markkinointikielto (http://www.asiakasuskollisuusjohtaja.fi/2011/12/en-halua-sahkopostia-ei-ole.html)

Governor Patrick's Email
Image by stevegarfield via Flickr

Antti Pietilä kirjoittaa Martelan erikoisesta tavasta kertoa “markkinointikielto-pyynnöstä” asiakkaan poistuessa sähköpostilistalta. Monesti itsellenikin on tullut vastaan tökerösti suomennettuja järjestelmäviestejä. Nämä viestit laittavat välillä aivonystyrät koetukselle, kun miettii, että mitäköhän tälläkin virheviestillä haluttiin oikeasti sanoa…

 5 Tips to Improve Your Web Sales During the Holiday Season (http://www.problogger.net/archives/2011/12/10/5-tips-to-improve-your-web-sales-during-the-holiday-season/)

English: WWW's
Image via Wikipedia

Problogger.net -sivustolla on hyvä artikkeli “5 vinkkiä parantaa verkkokaupan myyntiä lomakauden aikana”. Vinkit toimivat toki lomakauden jälkeen ja ennenkin…